Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép colorStar - Time is The Drug

colorStar - Time is The Drug

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5999886659189
Műfaj: Magyar
Stílus: pszichedelikus-elektronikus tánczene
Korhatár:
Megjelenés: 2019. március 2.
Kiadó: MG Records/JQKA
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 4 163 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 3 747 Ft (HUF)
:
colorStar - Time Is The Drug


tracklist:
01. Opening Theme (Landing in the D-Zone)
02. Information
03. Sophie
04. Across The Desert (feat. Ruby Harlem)
05. System Error
06. Humanoid Model
07. It's All Around
08. Fly (feat. Oláh Annamari)
09. Time Is The Drug
colorStar ★ Time Is The Drug

Megérkezett a colorStar hetedik, Time Is The Drug című nagylemeze. A közel egy órás, kilenc dalt tartalmazó anyag első számú inspirációs forrásait a zenekar korai éveinek albumai, illetve az utóbbi idők fontos és meghatározó kulturális hatásai (sorozat, film és olvasmányélmények) adják. Mesterséges intelligencia, VR, szimulációs elméletek, állampolgárságot kapott robotnők tematizálják a zenekar jellegzetes hangzású pszichedelikus-elektronikus tánczenéjét.

A már-már koncept albumnak tekinthető anyag zenéinek és szövegeinek jelentős részét Szalay Péter gitáros jegyzi, aki - Keleti András és Máté Szabolcs (Martenius) közreműködése mellett - egyben az album produceri munkájáért is felelős. Szinte az összes dalban közreműködött Oláh Annamária, a Fonogram-díjas Meszecsinka énekesnője, az Across The Desert és a címadó Time Is The Drug blues-gospel ízű szólamait pedig Kozma Kata és Ruby Harlem énekelte fel, akit azonos nevű zenekara élén időközben a Dal 2019 műsorából is megismerhetett a közönség.

Az Across The Desert To The Light című digitális kislemez májusi megjelenése után a zenekar úgy határozott, ezúttal mindenképp szeretné koncerten is tesztelni az új zenéket, hogy a tapasztalatok alapján véglegesítse őket a stúdióban. Így történhetett meg, hogy októberben már volt egy lemezbemutató - tényleges megjelenés nélkül. Mint Szalay Péter mondja:

"Sok helyről halljuk, hogy a fizikai formátumban való kiadásnak, vagy akár maguknak az albumoknak már nincs akkora szerepe, nekünk viszont még mindig nagyon fontos mérföldkő egy ilyen megjelenés. Ezért a koncert után eldöntöttük, mivel szeretnénk kihozni a dalokból a maximumot, a tanulságokat levonva még finom hangolunk rajtuk a stúdióban, mielőtt ténylegesen kiengedjük a kezeink közül a lemezt."

A Launching Gagarin Records & Management által kiadott Time Is The Drug hangmérnöke Puha Szabolcs, a lemezhez kapcsolódó arculat pedig Gábor Márton munkája.

A lemez az NKA támogatásával készült!

Számlista: