Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Djabe &Steve Hackett - Life Is a Journey-The Budapest Live Tapes 2CD+DVD

Djabe &Steve Hackett - Life Is a Journey-The Budapest Live Tapes 2CD+DVD

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5013929477131
Műfaj: Magyar
Stílus: jazz, prog rock
Korhatár:
Megjelenés: 2018. szeptember 28.
Kiadó: MG Records/Gramy
Lemezek száma: 3
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 8 128 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 7 315 Ft (HUF)
:
Számlista:

Artist: Djabe & Steve Hackett
Title: Life Is A Journey – The Budapest Live Tapes
Label: Esoteric Antenna / Cherry Red / Gramy-H Kft.
Format: 2 CD + DVD, 8 pages digipak, 12 pages booklet
Catalogue number: EANTCD31071
Vonalkód: 5013929477131
Megjelenés: Szeptember 28.

"Steve Hackett and Djabe is a marriage made in musical heaven."
Ross Muir, FabricationsHQ

A Djabe zenekar örömmel jelenti be, hogy másfél év alatt a harmadik kiadványa jelenik meg az angliai Cherry Red Records gondozásában, mely a 2017-ben Budapesten Steve Hackettel adott közös koncertjét tartalmazza CD és DVD hordozókon. A koncertre a MOMkultban került sor, a Life Is A Journey – The Sardinia Tapes album megjelenésének alkalmából. A koncerten az új album anyagának bemutatása mellett Djabe, Steve Hackett és Genesis klasszikusok is felcsendültek. A bemutatón részt vett a Life Is A Journey teljes alkotógárdája, Steve Hackett – gitár; Gulli Briem – dob, ütőhangszerek; Barabás Tamás - basszusgitár; Koós-Hutás Áron – trombita; Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek; és a Djabe maradék két tagja Nagy János – billentyűs hangszerek; valamint Kaszás Péter - dob, ének, ütőhangszerek.

A Life Is A Journey albumot az alkotók a festői Szardínia szigetén vették fel. 2016. júniusában a Nostra Signora di Tergu katedrális szomszédságában rendeztek be alkalmi stúdiót, ahol 3 napon át improvizáltak a környék természeti szépségeitől és a több ezer éves kultúrától inspirálva. A 24 sávos magnószalagokra rögzített felvételekből Barabás Tamás később Budapesten dolgozta ki a szintén Cherry Red gondozásban megjelent albumot.

Az albumot a nemzetközi megjelenés hetében 2017. október 3-án Győrben és október 4-én, Budapesten mutatták be. A budapesti koncertet rögzítette a zenekar, és az ennek felhasználásával készült el a Djabe & Steve Hackett: Life Is A Journey – The Budapest Live Tapes kiadvány. A dupla CD + DVD kiadvány bőven tartalmaz extrákat a 2018-as turné során rögzített hangfelvételek és videó anyagok felhasználásával. A DVD a sztereó hang mellett surround keverést is tartalmaz.

Steve Hackett – gitár, ének
Gulli Briem – dob, ütőhangszerek
Barabás Tamás – basszusgitár, ütőhangszerek, vokál
Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek, vokál
Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt
Nagy János – billentyűs hangszerek
Kaszás Péter – dob, ütőhangszerek, ének

Tracklista

CD1
Lava Lamp, Life Spirit, Busy Butterfly, 4000, Los Endos, Fly On A Windshield, Please Don't Touch, Firth Of Fifth, Last Train To Istanbul

CD2
Golden Sand, Buzzy Island, Life Is A Journey, After Limoncello, Clouds Dance, The Steppes (2018 Prague), Distant Dance (2018 Kaposvár)

DVD
Lava Lamp, Life Spirit, Busy Butterfly, 4000, Los Endos, Fly On A Windshield, Please Don't Touch, Firth Of Fifth, Last Train To Istanbul, Golden Sand, Buzzy Island , Life Is A Journey, After Limoncello, Clouds Dance

DVD extras
Life Is A Journey – screen film
Beams Over The Nulvi Mountains – music video
Tour Is A Journey 2018 - documentary