Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Ákos - Arany

Ákos - Arany

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5998638317421
Műfaj: Magyar
Stílus: Hangoskönyv, vers
Korhatár:
Megjelenés: 2017.09.29
Kiadó: Magneoton/MG Records
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 3 680 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 3 312 Ft (HUF)
:

A 2008-ban napvilágot látott, nagy sikerű Krúdy-hangoskönyv megjelenése és csaknem 60 telt házas felolvasóest után a Kossuth-díjas énekes újra színészként készített hangfelvételt: az 56 perces anyag tíz verséből szubjektív Arany-portré rajzolódik ki – a nagy balladáktól a kevésbé ismert verseken át a derűsebb tételekig. A versekhez komponált zongoradarabok klasszikussá vált szerzők ujjgyakorlatait idézik, Blaskó Péter hangja meggyőzően, egyszerű természetességgel szólaltatja meg Arany belső monológjait. A zenei közjátékokat írta és előadja Kovács Ákos, rendező: Szigethy Gábor.

 

A 2017. szeptemer 29-én megjelenő „hangoskönyv” nem csak műfaji kategóriát jelöl: ezzel a különlegesen szép kiadvánnyal a CD-korong mellett antik hatású, keményfedeles verses-könyvet kap kézbe a hallgató-olvasó.

 

A  kiadvány  az  Arany-emlékév  támogatásával  valósult  meg.

„Több eréllyel, szilárdsággal, kitartással tán lett volna belőlem valami, de ez hiányzott mindig. Tehetségem (amit elvitázni nem lehet, különben nem volnék ott, hol most vagyok) mindig előre tolt, erényem hiánya mindig hátravetett, s így lettem, mint munkáim nagyobb része, töredék. Csinálj te belőle               egészet!” - Arany János

Számlista: