Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép 300 / 300 - A birodalom hajnala

300 / 300 - A birodalom hajnala

Eredeti cím: 300 / 300: Rise of an Empire
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996514018363
Megjelenés: 2014.07.09
Műfaj: akció
Stílus: kaland
Lemezek száma: 2
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Zack Snyder / Noam Murro
Szereplők: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan, Sullivan Stapleton, Eva Green, David Wenham, Rodrigo Sa
Kiadó: ProVideo
Játékidő:
Hangok: magyar, angol, cseh / magyar, angol
Feliratok: magyar, angol, cseh, román / magyar, angol
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
3 999 Ft (HUF)
:

300

Mire képes 300 katona? Bármire. Leonidasz, spártai király háromszáz harcosával bebizonyítja, hogy nincs az a túlerő, ami biztos győzelmet jelent. Hiába özönli el a hatalmas perzsa sereg Görögországot, ő és emberei szembe mernek szállni velük. Kevesen vannak, de bátrak, mindenre elszántak és még többre képesek. Nem akarnak életben maradni: ha annyi időre sikerül feltartaniuk a hódítókat, míg a görögök sereget gyűjtenek, máris győztesnek érezhetik magukat. Öngyilkosságra készülnek, de az ellenség emberei közül nagyon sokat magukkal visznek a túlvilágra. A Frank Miller képregénye alapján készülő film a Thermopülei csata látványos és vad filmes feldolgozása. A történetben Leonidas király és 300 spártai katona harcolt halálukig a Xerxes vezette több ezres perzsa hadsereg ellen.

300 - A birodalom hajnala

A 300 című filmeposz új fejezetében, a dicsőségért való harc a tengeren folytatódik. Themisztoklész, a görög hadvezér a perzsa hódítók félelmetes hadseregével néz farkasszemet, melynek élén királyuk, az istenként tisztelt Xerxész, valamint Artemiszia, a hajóhad bosszúszomjas parancsnoka áll. Themisztoklész tudja, hogy csak úgy győzheti le a perzsa armadát, ha a görög városállamok összefognak. A támadás élére áll, amely végül döntően megváltoztatja a háború kimenetelét.