Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép ED SHEERAN - X 2LP

ED SHEERAN - X 2LP

Előadó:
Formátum: LP
Vonalkód: 825646285877
Műfaj: Pop/Rock
Stílus: Adult Alternative Pop/Rock
Korhatár:
Megjelenés: 2014.06.23
Kiadó: Mton/Warner Music
Lemezek száma: 2
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 7 163 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 6 447 Ft (HUF)
:
Számlista:

ED SHEERAN
X
pop

2 LP
1. One  
2. I'm A Mess  
3. Sing  
4. Don't  
5. Nina  
6. Photograph  
7. Bloodstream  
8. Tenerife Sea  
9. Runaway  
10. The Man  
11. Thinking Out Loud  
12. Afire Love  

2014. június 23-án jelenik meg a rendhagyó brit szívtipró, Ed Sheeran várva-várt új lemeze, az ’x’ (ejtsd: multiply). A kiadvány Ed Sheeran második stúdióalbuma, melyről a „Sing” című beharangozó kislemez az elmúlt hetekben meghódította a világot. A „Sing” producere Pharrell Williams volt, akivel Sheeran a Grammy-gálán találkozott és nem sokkal ezután stúdióba is vonult, hogy megálmodja ezt az akusztikus alapokra épülő fülbemászó slágert. A felvétel nemrég meghozta a brit előadó első ausztrál #1 single-jét, miközben az Egyesült Államokban is a legmagasabb pozícóban debütáló Ed Sheeran track lett. A dal tudatosan merít Justin Timberlake első lemezéből, mely Ed egyik kedvenc albuma.
Az egyszerre lágy és rekedtes hangú Suffolk-i énekes saját szerzeményeivel indult neki a sikerhez vezető rögös útnak, és olyan felvételekkel, mint a „The A Team”, a „Lego House” és a „Give Me Love”, úgy tűnik, hosszú időre beírta magát a zenetörténelembe. A 23 éves, Ivor Novello és kétszeres Brit Award nyertes Ed Sheeran ’+’ című bemutatkozó albuma Európában és az USA-ban egyaránt osztatlan sikert aratott, a korongból több milliót adtak el világszerte. Ezek után nem meglepő, hogy rajongók milliói várják tűkön ülve, hogy mit lép legközelebb a Billboard magazin címlapját is megjárt zenész-dalszerző.
Az új lemez húzódala, a „Sing” mellett egy másik igazán különleges és személyes felvétel is felkerült az ’x’-re (na jó, igazából az összes felvétel különleges!): a “One” című nyitódalt Ed Sheeran nem sokkal első albumának megjelenése után írta, ezért a szerzeményt inkább ez az atmoszféra jellemzi. A “One” az utolsó nosztalgikus emléke a korai időknek, az ’x’ többi dala a haladásra és az azóta szerzett tapasztalatokra koncentrál.
Ed karrierjében mindig jelentős szerepet töltöttek be rajongói, akiknek nemrégiben egy egyedülálló koncertsorozattal adózott. A gyökerekhez való visszatérés és a helyi fanokkal történő kapcsolatteremtés jegyében Ed Sheeran az Egyesült Királyság és Írország különböző pontjain adott különleges, meghitt performanszokat. Ed Sheeran egy igazi 21. századi one-man show.