Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Válogatás - BABA ZENE 4

Válogatás - BABA ZENE 4

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 94635936827
Műfaj: Pop/Rock
Stílus: gyereklemez
Korhatár:
Megjelenés:
Kiadó: Universal
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
2 499 Ft (HUF)
:
Számlista:

A Baba Zene-sorozat sikere és elismerő szülői levelek sorozata után itt a Babazene 4. !

Ez az album egy kicsit eltér az elődjeitől, mivel a zeneszerző, Raimond Lap a legnagyobb klasszikusok szerzeményeiből (Beethoven, Bach, Mozart, Brahms stb.) válogatott össze egy csokorravalót, s gyermekpszichológiai tanulmányokra építve dolgozta át őket olyan hangszerekkel, melyek a magzat illetve a kisgyermek számára a legkellemesebb közérzetetet biztosítják, megnyugtatóak, ugyanakkor serkentik az agy működését.

Az albumon hallható ismert klasszikus műveket Raimond Lap hatásosan ötvözte a babák nevetgélő hangjával, gügyögésével; lágy zongoraszóval, halk csilingelő hangokkal, ami nyugtatólag hat a csöppségekre.

A Baba Zene sorozat negyedik lemezén hallható dalokban Raimond Lap a zongorára fekteteti a hangsúlyt, száműzve a hegedűszót, amely esetlegesen nyugtalanító lehet a picik számára. A Baba Zene 4. Klasszikusok című album harmonikus és finom klasszikus elemeket ötvöz. Bár az album kisbabák számára készült - gyermekpszichológiai kutatásokra alapozva, a szülők is nagy élvezettel hallgatják finom dallamait akkor is, amikor kisgyermekük nincs is velük. Nagyon békés hangzású és kellemesen ösztökél.

01. Für Elise
02. Menüett
03. Örömóda
04. Patetikus szonáta
05. Téma
06. Levegő
07. Holdfény szonáta
08. Ave Maria
09. 147-es kantáta /Jesu, beleibet meine Freude
10. Bölcsődal