Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Gengszterfilmes gyűjtemény (4 DVD)

Gengszterfilmes gyűjtemény (4 DVD)

Eredeti cím: Gangster Movie Collection
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996514014488
Megjelenés: 2013
Műfaj: akció
Stílus: krimi, dráma, gengsztertörténet, klasszikus
Lemezek száma: 4
Korhatár: 18
Nemzetiség:
Rendező: Michael Mann, Martin Scorsese, Sergio Leone
Szereplők: Al Pacino, Danny Aiello, Jack Nicholson, James Woods, Joe Pesci, Leonardo DiCaprio, Robert De_Niro, Jon Voight, Ashley Judd, Alec Baldwin, Treat Williams, Val Kilmer, Mark Wahlberg, Jennifer Connelly, William Forsythe, Matt Damon, Martin Sheen, Burt Young, Natalie Portman, Vera Farmiga, Elizabeth McGovern, Tuesday Weld, Scott Tiler, Ray Winstone
Kiadó: ProVideo
Játékidő: 536 perc
Hangok: magyar - dolby digital 2.0, magyar - dolby digital 5.1, angol - dolby digital 5.1
Feliratok: magyar, angol
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
2 999 Ft (HUF)
:

Három bűnös város. Három zseniális színészgárda. Egy hihetetlen gyűjtemény.

A TÉGLA (2006) 152 perc
Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), az újonc bostoni rendőr alvilági környezetben nőtt fel. Ő az ideális tégla, akinek be kell épülnie a Frank Costello (Jack Nicholson) vezette maffiába. Mindeközben Colin Sullivanben (Matt Damon), a különleges nyomozóegység tisztjében mindenki megbízik. Senki sem gyanítja, hogy ő Costello beépített embere. Martin Scorsese A tégla című véres tanmeséjének középpontjában a két beépített ember kettős életének szövevényes összefonódása és összeütközése áll.

SZEMTŐL SZEMBEN (1995) 164 perc
Vincent Hanna, a Los Angeles-i zsaru egy háromszoros gyilkossággal végződő fegyveres rablás tettesei után nyomoz. Nyomára is akad Neil McCauley bandájának, mely éppen egy újabb, még nagyobb zsákmányt ígérő bűntény tervén dolgozik. A baj csak az, hogy a két szembenálló férfi egyaránt mestere szakmájának. Bár tudják, hogy párharcukat csak egyikük élheti túl, olyan kapocs alakul ki köztük, ami túlmutat szakmájukon. Michael Mann lenyűgöző thrillerében együtt játszik a műfaj két legnagyobb színésze, Al Pacino és Robert De Niro.

VOLT EGYSZER EGY AMERIKA (1983, 2 lemezes kiadás) 220 perc
Sergio Leone tíz éven át készítette elő nagyszabású alkotását, a Volt egyszer egy Amerika című
filmet, amely ötven évet ölel föl a New York-i alvilág történetéből. Két nagy formátumú színészóriás, Robert De Niro és James Woods alakítja a két barátot, akiknek viharos és misztikus
kapcsolatán keresztül lehetünk tanúi egy korszak tündöklésének és bukásának. A két főszereplő mellett Tuesday Weld, Joe Pesci, Jennifer Connelly és Elizabeth McGovern játéka teszi feledhetetlenné a klasszikus filmeposzt.