Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Fekete Szakáll - A Karib-tenger kalóza (BBC)

Fekete Szakáll - A Karib-tenger kalóza (BBC)

Eredeti cím: Blackbeard: Terror at Sea
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996473005664
Megjelenés: 2010
Műfaj: dokumentum
Stílus: kaland
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Richard Dale, Tilmann Remme
Szereplők: James Purefoy
Kiadó: MIRAX
Játékidő:
Hangok: magyar, angol
Feliratok:
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
999 Ft (HUF)
:

1717-et írunk. Ez a kalózok aranykora.
A Bahamákon a legnevesebb kalóz kapitányok gyűlnek össze egy tavernában, hogy megbeszéljék a híreket. Mind közül kiemelkedik azonban a hírhedt és rettegett Feketeszakáll (James Purefoy), aki olyan ambiciózus tettekről és tervekről beszél társainak, amire eddig a pillanatig senki még csak gondolni sem mert.
A találkozó után Feketeszakáll 300 emberével hajóra száll és rövid időn belül meghódítja az egész Karib-tengert. Számtalan hajót foglal el és töménytelen mennyiségű kincset rabol. Amikor mindez kevésnek bizonyul, megostromolja Charleston városát. A kíméletlen fosztogatás híre bejárta a világot és Feketeszakállt messze földön hírhedt kalózzá tette.
Ez a film Edward Teach igaz története, akit később a világ a hírhedt és legendás Feketeszakáll néven ismert meg. A rettegett kalóznak már a külseje is tekintélyt parancsoló volt. Arcát hatalmas fekete szakáll keretezte, kalapja alól égő ágyúgyutacsok meredeztek. Kalandjai során bejárta préda után kutatva a Karib-tengert és az Újvilág keleti partjait számos befolyásos ellenséget szerezve magának. Két évig kalózkodott miközben 50 hajót fosztott ki és megostromolt egy várost is.