Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Elvis - Ahogyan lenni szokott

Elvis - Ahogyan lenni szokott

Eredeti cím: Elvis: Thats the Way It Is
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996514006957
Megjelenés: 2001
Műfaj: zenés film
Stílus:
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Dennis Sanders
Szereplők: Elvis Presley
Kiadó: ProVideo
Játékidő: 92 perc
Hangok: angol - 5.1 (DD)
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, török
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
1 199 Ft (HUF)
:

A Rock''n''Roll királya halott, de ez az 1970-ben készült film most újra feltámasztja és ragyogóbb fényben mutatja Elvist, mint valaha!

A klasszikus koncertfilm teljesen felújítva, újra vágva és újra keverve kerülhet a rajongókhoz. A felújítást végző szakemberek több mint fél órányi, korábban soha nem látott, raktárak mélyéről előkerült filmrészletekkel és hangfelvételekkel egészítették ki a filmet, amely elkíséri a pályája csúcsán járó bálványt az MGM stúdió hangpróbáiról a Las Vegasi show előtti bemelegítésen keresztül egészen a pazar koncertig, amelyen a király szinte hipnotizálja a közönségét.

A korongon eddig még nem tapasztalt hangminőségben csendülnek fel az Elvis életmű legismertebb és legkedveltebb dalai, így a lemez nem csupán a legnagyobb rajongók számára jelent nagyszerű élményt, hanem azoknak is, akik a DVD-nek köszönhetően a lehető legközelebbről szeretnének átélni egy frenetikus estét minden idők legnagyobb bálványával!