Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Csárdáskirálynő

Csárdáskirálynő

Eredeti cím: Csárdáskirálynő
Formátum: DVD
Vonalkód: 5999884941132
Megjelenés: 2011
Műfaj: zenés film
Stílus: romantikus, vígjáték, klasszikus, musical
Lemezek száma: 1
Korhatár: 12
Nemzetiség:
Rendező: Szinetár Miklós
Szereplők: Honthy Hanna, Feleki Kamill, Rátonyi Róbert, Csákányi László
Kiadó: FIBIT
Játékidő: 210 perc
Hangok: magyar - mono (DD)
Feliratok:
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
1 499 Ft (HUF)
:

Az Orfeum közönsége üdvrivalgással köszönti a népszerű primadonnát, az úri közönség kedvelt „csárdáskirálynőjét”, Szilviát − aki utoljára lép színpadra, mivel bánatában Párizsba készül, hiszen szíve választottja sosem lehet az övé. Szerelme, Edvin herceg szigorú anyai utasításra csakis hozzá illő rangú hölgyet vehet feleségül, nem holmi színházi sanzonettkét. Mindez rendben is lenne, ha … ha az Orfeum szeparéjába el nem látogatna Edvin anyja, Cecília hercegnő, akiben a régi törzsközönség egy-két illusztris tagja, no meg a minden hájjal megkent Miska főpincér fel nem ismerné a hajdan egész Pest által istenített csillagot, az igazi Csárdáskirálynőt.
A dolgok innentől már folynak a saját medrükben: a szerelmes szívek egymásra találnak, a hideg anyai szív megenyhül − csupán az egykor megcsalt férjek sorozatos feltűnésével nem számol senki…

A Fővárosi Operettszínház parádés szereposztásával színre vitt, örökzöld melódiákat tartalmazó három felvonásos színmű új kiadása javított képpel és újrakevert hanggal jelenik meg DVD-n.