Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Carnivale - A vándorcirkusz - 1. évad (6 DVD)

Carnivale - A vándorcirkusz - 1. évad (6 DVD)

Eredeti cím: Carnivale
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996514001631
Megjelenés: 2005
Műfaj: TV-sorozat
Stílus: dráma, fantasy, thriller
Lemezek száma: 6
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező:
Szereplők: Nick Stahl, Clancy Brown, Adrienne Barbeau, Michael J. Anderson, John Savage
Kiadó: ProVideo
Játékidő: 626 perc
Hangok: magyar (2.0 Surround), angol (DD 5.1), angol (2.0 Surround), francia (2.0 Surround)
Feliratok: magyar, angol, arab, dán, finn, francia, görög, héber, holland, lengyel, norvég, portugál, svéd
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
7 599 Ft (HUF)
:

Az HBO új sorozata elsősorban azokhoz szól, akik kedvelik a misztikus, titokzatos, elmés történeteket és szeretnek elgondolkodni a látottakon. A Carnivale története az 1930-as évek Amerikájában játszódik Oklahomában. Egy utazó mutatványos cirkusz életét követhetjük nyomon. Amerika egyik nehéz történelmi korszakában, a Nagy Gazdasági Válság korában a népiesen Dust Bowl-nak (kb. Homokos-medence) elnevezett sivatagosodó környéken.

Abban az időben a mezőgazdaságot tönkretette a szárazság és a titáni méretű homokviharok, mely büntető égi jelként felfogva elűzte a környék vallásos farmereit és munkásait Nyugat felé. A legyengült utazókat ráadásul a betegségek is megtizedelték. A sorozatban szívszorító, sőt néhol sokkoló képeket is láthatunk a mérhetetlen emberi szenvedésről. A sorozat két fő szereplője testesíti meg a bennünk lakozó jó és rossz tulajdonságokat: egy 18 éves, természetfeletti képességekkel megáldott fiú, akit befogad a vándorcirkusz és egy karizmatikus, de nyugtalanító rádiós igehirdető.

Együtt döbbennek rá furcsa képességeikre és lehetőségeikre: az élet sakkjátszmájában ők a Fény és a Sötétség kulcsfontosságú katonái és befolyásolni tudják a történéseket, de leginkább az embereket. Szövetségükről és sokak által rossz szemmel nézett küldetéstudatukról szól a történet lényege.