Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A misszionárius

A misszionárius

Eredeti cím: The Missionary
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996473000775
Megjelenés: 2008
Műfaj: vígjáték
Stílus:
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Richard Loncraine
Szereplők: Michael Palin, Maggie Smith, Trevor Howard
Kiadó: MIRAX
Játékidő: 83 perc
Hangok: magyar - stereo (DD)- angol - stereo (DD)
Feliratok:
Extrák:

Előzetes

Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
999 Ft (HUF)
:

1906-ban, 10 évi missziós munka után Charles Fortescue visszatér a távoli Afrikából Angliába. Célja hogy elvegye gyermekkori szerelmét Deborah-t, egy falusi pap leánygyermekét. De a végzet még Dover elõtt közbeszól, Charles ugyanis a hajón megismerkedik Lady Ames-szel a gazdag, elegáns és veszélyesen szenvedélyes asszonnyal. Charles Fortescue mindent elkövet, hogy ezt a találkozást kiirtsa az emlékezetébõl. Ám sorsa újabb kanyart vesz, amikor London érseke azzal a feladattal bízza meg, hogy hozzon létre és vezessen menhelyet a londoni East Enden a bukott nõk számára.

Charles hamarosan megtudja, hogy ez a feladat pontosan mit is jelent, hogy azok, akiknek gondját kell viselnie nem mások, mint prostituáltak. A kétségbeesett Charles megpróbál támogatást szerezni a menhelynek, ám mindenütt elutasításba ütközik, mindaddig, amíg a sors újra az útjába nem veti Lady Ames-t. Az asszony nem is habozik közölni üzleti ajánlatát Charles-szal: hajlandó az ügyet anyagilag támogatni, amennyiben megkapja a férfit. Fortescue eleinte ellenáll, majd beadja a derekát, és hamarosan létre is jön a menhely. Fortescue nagyon jó kapcsolatba kerül a gondozottakkal, és pillanatok alatt minden férõhely megtelik. Az érseknek most már a rivális intézmények féltékenysége miatt kell aggódnia. Lady Ames is annyira a szívére veszi az elesettek ügyét, hogy aprólékosan kiterveli, hogyan szabadulhatna meg egy vadászbaleset segítségével a férjétõl.

Így Fortescue az esküvõje napján a skót felföldön találja magát, amint éppen egy gyilkosságot akar megakadályozni. Kísérlete kudarcba fullad, és ahogy a pokolba vezetõ út is jó szándékkal van kikövezve, Charles jó szándéka ellenére is olyan katasztrófák sorozatát indítja el, melynek során mindent elveszít, amit elveszíthet, kivéve saját józan eszét.