Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége BR

A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége BR

Eredeti cím: Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Formátum: BR
Vonalkód: 5948211021016
Megjelenés: 2010
Műfaj: akció
Stílus: kaland, fantasy
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Peter Jackson
Szereplők: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Astin, Liv Tyler, Sean Bean, Cate Blanchett, Ian Holm, Hugo Weaving, Orlando Bloom, Christopher Lee, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan
Kiadó: ProVideo
Játékidő: 178 perc
Hangok: magyar - 5.1 (DD)- angol - DTS-HD- lengyel - 5.1 (DD)- cseh - 5.1 (DD)- orosz - 5.1 (DD)- portugál - 5.1 (DD)- thai - 5.1 (DD)
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, horvát, kínai, koreai, lengyel, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovén, thai
Extrák: Előzetes - 3 előzetesEgyéb - A Gyűrűk Ura: Aragorn küldetése videojáték előzetese
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
2 999 Ft (HUF)
:

A sors különös szeszélye folytán a világ legilletéktelenebbjének tulajdonába kerül egy hatalmas ereju gyűrű.

A Középföldén békésen éldegélő hobbit nagybátyjától örökölte az ékszert, aki még régen, rejtélyes körülmények között jutott hozzá. Frodó nem tudja, hogy kincse maga az Egy Gyűrű, mely Szauron, a sötét úr birtokában a jó erőinek teljes pusztulását és a gonosz végső győzelmét jelentené.

Gandalf, a szürke mágus tanácsára az addig csupán a pipázásnak és sörivásnak hódoló kis hobbit elindul, hogy megsemmisítse a gyűrűt.

Különös útitársakkal oldalán vág neki a nagy kalandnak. Három régi barátján kívül csatlakozik hozzá Legolas, a tünde, Gimli, a törp, Aragorn és Boromir lovag.

Út közben borzasztó ellenségekkel kell megküzdenie, és csodás barátokat szerez. Ő pedig váratlan elszántsággal küzd a végső célért: a gyűrű elpusztításáért.