Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A Dresden akták első évad 3. lemez

A Dresden akták első évad 3. lemez

Eredeti cím: The Dresden Files
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996473004209
Megjelenés: 2007
Műfaj: TV-sorozat
Stílus: thriller
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: David Carson, Michael Grossman
Szereplők: Paul Blackthorne
Kiadó: MIRAX
Játékidő:
Hangok: magyar, angol
Feliratok:
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
999 Ft (HUF)
:

A chicagói Harry Dresden (Paul Blackthorne) varázsló - az egyetlen a városi telefonkönyvben, és a legjobb a szakmájában. Dresden már sok mindenen keresztül ment élete során. Követett el hibákat, nem is keveset, ugyanakkor ellene is vétettek már sokan. Belső ereje segítségével azonban képes szembe szállni bármilyen fenyegetéssel. Legyen az földi vagy természetfölötti eredetű. Connie Murphy hadnagy pont az ilyen rejtélyek esetén tárcsázza a varázslót, hiszen Dresden magánnyomozó épp az effajta talányok specialistája.
9. Epizód - A másik kopó
Harry tanárát meggyilkolják természetfeletti eszközökkel. Harry és ideiglenes társa, a meggyilkolt tanár asszisztense, szövetkeznek a gyilkos megtalálása érdekében.
10. Epizód - Mi a helyzet Bobbal?
Harry legújabb szeretője elszökik Bob koponyájával és elszállítja Dresden nagybácsijának Justin Morningwaynek, akit Dresden saját kezűleg ölt meg öt évvel ezelőtt. Dresden hamarosan megtapasztalja, hogy a halál nem teljesen az aminek mindig is hitte, különösen a nagybácsijának az esetében.
11. Epizód - Robbanékony dolgok
Mai és Morgan Dresdenhez menekülnek, miután mai egyik ellensége megtámadja őket. De amikor bejutnak, azt tapasztalják, hogy egy hatalmas varázslat fogságába estek és lassan kifutnak az időből.
12. Epizód - Másodváros
Percekkel azután, hogy elhagynak egy boltot, egy bandatag misztikus körülmények között életét veszti. Ezalatt Murphy édesapja Chicagoba jön és feltett szándéka, hogy elintézi Harry Dresdent.