Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A Dresden akták első évad 2. lemez

A Dresden akták első évad 2. lemez

Eredeti cím: The Dresden Files
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996473004193
Megjelenés: 2007
Műfaj: TV-sorozat
Stílus: thriller
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: David Carson, Michael Grossman
Szereplők: Paul Blackthorne
Kiadó: MIRAX
Játékidő:
Hangok: magyar, angol
Feliratok:
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
999 Ft (HUF)
:

A chicagói Harry Dresden (Paul Blackthorne) varázsló - az egyetlen a városi telefonkönyvben, és a legjobb a szakmájában. Dresden már sok mindenen keresztül ment élete során. Követett el hibákat, nem is keveset, ugyanakkor ellene is vétettek már sokan. Belső ereje segítségével azonban képes szembe szállni bármilyen fenyegetéssel. Legyen az földi vagy természetfölötti eredetű. Connie Murphy hadnagy pont az ilyen rejtélyek esetén tárcsázza a varázslót, hiszen Dresden magánnyomozó épp az effajta talányok specialistája.
5. Epizód - Rossz vér
Bianca a leggyönyörűbb és egyben legveszélyesebb vámpír Chicagóban felbéreli Dresdent. Valaki megpróbál az életére törni, és Dresden feladata kideríteni ki az, és miért.
6. Epizód - Lélek kedvezményezett
Amikor egy ember akinek folyton látomásai vannak a saját haláláról, betoppanva Dresden irodájába életét veszti, Harry egy bizarr gyilkossági ügybe keveredik, ami felfed egy sötét titkot Bob múltjából.
7. Epizód - Falak
Egy pár kollégiumi tanuló módot talált arra, hogy természetfölötti módszerrel áttörje a létező legjobb biztonsági rendszert. Egy gond van csak, a módszer lassan kezdi megölni őket, egyiket a másik után...
8. Epizód - Viharfront
Dresden egy véres gyilkossági helyszín kapcsán bandaháborúk kellős közepébe csöppen. Hamarosan pedig kellemetlen emlékeztetőt kap a fekete mágia használatának veszélyeiről.