Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A Dresden akták első évad 1. lemez

A Dresden akták első évad 1. lemez

Eredeti cím: The Dresden Files
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996473004186
Megjelenés: 2007
Műfaj: TV-sorozat
Stílus: thriller
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: David Carson, Michael Grossman
Szereplők: Paul Blackthorne
Kiadó: MIRAX
Játékidő:
Hangok: magyar, angol
Feliratok:
Extrák:
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
999 Ft (HUF)
:

A chicagói Harry Dresden (Paul Blackthorne) varázsló - az egyetlen a városi telefonkönyvben, és a legjobb a szakmájában. Dresden már sok mindenen keresztül ment élete során. Követett el hibákat, nem is keveset, ugyanakkor ellene is vétettek már sokan. Belső ereje segítségével azonban képes szembe szállni bármilyen fenyegetéssel. Legyen az földi vagy természetfölötti eredetű. Connie Murphy hadnagy pont az ilyen rejtélyek esetén tárcsázza a varázslót, hiszen Dresden magánnyomozó épp az effajta talányok specialistája.
1. Epizód - Madarat tolláról
Egy fiatal fiú keresi meg a chicagói telefonkönyvben szereplő egyetlen varázslót - Dresden nyomozót, - mivel úgy érzi szörnyek üldözik.
2. Epizód - Kicsoda Gus Boon?
Egy meggyilkolt lány szelleme nem nyugodhat addig amíg gyilkosa el nem nyeri méltó büntetését. Sajnos azonban a gyilkos is meghalt már.
3. Epizód - Farkasvér
Murphy hadnagy kéri Dresden segítségét egy sor különösen kegyetlen gyilkosság felderítésében. Kiderül, hogy az áldozatok vérfarkasok.
4. Epizód - Elköteleződés
Dresden épp egy veszélyben lévő lánykát akar megmenteni egy gonosz pokolbélitől, amikor meglepetésére kiderül, hogy meglepő kapcsolat van a lány és a gonosz lény között. Fény derül Sirota a pokolbéli démon és a Nagytanács szövetségére.