Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A Dresden akták - 1. évad (3 DVD) - Díszdobozos

A Dresden akták - 1. évad (3 DVD) - Díszdobozos

Eredeti cím: The Dresden Files
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996473003769
Megjelenés: 2008
Műfaj: TV-sorozat
Stílus: akció, krimi, dráma
Lemezek száma: 3
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: David Carson, Michael Grossman
Szereplők: Paul Blackthorne, Valerie Cruz, Terrence Mann, Raoul Bhaneja, Conrad Coates, Jonathan Higgins, Daniel Kash, Joanne Kelly, Greg Bryk, Deborah Odell
Kiadó: MIRAX
Játékidő: 530 perc
Hangok: magyar - stereo (DD)- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
Extrák: Előzetes -
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
2 999 Ft (HUF)
:

A chicagói Harry Dresden (Paul Blackthorne) varázsló – az egyetlen a városi telefonkönyvben… Amikor egy helyi gengsztert és annak barátnőjét holtan találják, a rendőrség értetlenül áll az eset előtt. Az áldozatok szíve ugyanis mintha felrobbant volna a testben, ráadásul erőszakos behatolásnak vagy esetleges elkövetőnek nyomát sem találták a zárt helyiségben. Connie Murphy hadnagy ilyen rejtélyek esetén tárcsázza a varázslót, hiszen Dresden magánnyomozó épp az effajta talányok specialistája.

Paul Butcher világhírű best sellere alapján Nicholas Cage produceri munkájával megtámogatva született meg ez a nem hétköznapi természetfeletti sorozat.

Harry Dresden varázserejű férfi akit az tesz különlegessé, hogy míg a rendőrkapitányságok tisztjei csupán bűnös emberi cselekedetekként tekintenek az emberrablásokra, gyilkosságokra, addig Harry a bűnesetek mögött rejlő gonosz természetfeletti erőket is látja. A rendőrség megoldatlan rejtélyes és megmagyarázhatatlan esetei után nyomozva Dresden sajátos fanyar humorával is felvértezve száll szembe a sötét erőkkel.