Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A doboz (extra változat)

A doboz (extra változat)

Eredeti cím: The Box
Formátum: DVD
Vonalkód: 5999544255586
Megjelenés: 2009
Műfaj: thriller
Stílus: krimi, sci-fi
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Richard Kelly
Szereplők: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella, James Rebhorn, Holmes Osborne, Sam Oz Stone, Gillian Jacobs, Celia Weston
Kiadó: ADS
Játékidő: 111 perc
Hangok: magyar - 5.1 (DD), angol - 5.1 (DD), angol - DTS
Feliratok: magyar
Extrák: Előzetes - Kisfilm - A doboz: Földhöz ragadt valóságKisfilm - Richard Matheson magárólKisfilm - Zenés hangulatfilmekKisfilm - Vizuális effektek
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
999 Ft (HUF)
:

Te mit tennél, ha valaki adna egy dobozt, egy gombbal a tetején, amit ha megnyomsz, egymillió dollár üti a markod... ugyanakkor meghal valaki, akit nem ismersz? Megtennéd?

Pontosan ezzel a kérdéssel szembesül Norma (Cameron Diaz) és Arthur Lewis (James Marsden). 1976-ot írunk, az angoltanár és a NASA-nak dolgozó mérnök átlagos külvárosi életet él kisfiukkal, amíg egy nap egy rejtélyes, torz arcú idegen (Frank Langella) fel nem bukkan, és eléjük nem teszi a dobozt, mint a nagy lehetőséget életük megváltoztatására. 24 órán belül dönteniük kell. Norma és Arthur súlyos morális dilemmával szembesülnek, hamarosan pedig arra is rájönnek, hogy döntésük következménye messze túlnő rajtuk.

A Sundance-díjas Donnie Darko rendezője, Richard Kelly új filmjében a Legenda vagyok és a Csodás álmok jönnek írója, Richard Matheson klasszikus novelláját adaptálta.