Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A dicsőség zászlaja (2 DVD)

A dicsőség zászlaja (2 DVD)

Eredeti cím: Flags of Our Fathers
Formátum: DVD
Vonalkód: 5996514000122
Megjelenés: 2007
Műfaj: dráma
Stílus: háborús, történelmi
Lemezek száma: 2
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Clint Eastwood
Szereplők: Ryan Philippe, Jesse Bradford, Adam Beach, John Benjamin Hickey, Barry Pepper, Jamie Bell, Paul Walker, Robert Patrick
Kiadó: ProVideo
Játékidő: 126 perc
Hangok: magyar - 5.1 (DD)- angol - 5.1 (DD)- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok: magyar, angol, cseh
Extrák: Bevezető - Clint Eastwood bevezetőjeKisfilm - Beszédes oldalak: Clint Eastwood, Paul Haggis és William Broyles, Jr. forgatókönyvírók, valamint James Bradley író beszélgetése a regénnyel és a filmmel kapcsolatos kihívásokról és sikerekről.Kisfilm - Hat bátor ember: Clint Eastwood és a főszereplők bemutatják a karakterek alapjaiul szolgáló valós személyeket, történelmi jelentőségüket és egymással való kapcsolatukat.Kisfilm - Egy filmeposz születése:Bepillantás a kulisszák mögé az alkotókkalKisfilm - És lobog a zászló: Clint Eastwood és a film főszereplőinek beszélgetése a zászló kitűzésének megelevenítéséről.Kisfilm - A vizuális effektusok: Beszélgetés Michael Owens vizuális trükkmester, valamint Julian Levy és Matthew Butler, a Digital Domain munkatársainak közreműködésével.Kisfilm - Életre kel a múlt: Korabeli filmfelvételek a csatáról, a két zászlókitűzésről és a kampánykörútról.Előzetes -
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
1 999 Ft (HUF)
:

A film arról a hat tengerészről szól, akiről a világ egyik legismertebb fényképe készült: abban a pillanatban kapta őket lencsevégre Joe Rosenthal haditudósító, amikor éppen egyesült erővel kitűzik egy magaslatra az amerikai lobogót. Az viszont már nem látszik a képen, hogy hárman közülük még aznap meghaltak.

Clint Eastwood az amerikai történelem egyik legszimbolikusabb fotójának hátterét dolgozta fel.

A harcmezőn nincs idő a félelemre. Hetvenezer tengerészgyalogos számára az Ivo Dzsima-i csata nem csupán a II. világháború, de életük fordulópontja is volt.

A The New York Timesban „lehengerlően látványosnak” nevezett filmeposszal az Oscar-díjas Clint Eastwood a háború megrendítő tanulságát tárja elénk: a katonák a hazájukért harcolnak, de a barátaikért adják az életüket.

A kritikusok által „erőteljes, provokatív és bámulatos” (Peter Travers, Rolling Stone) alkotásként jellemzett A dicsőség zászlaja a hősiesség és bátorság őszinte története, amelyet meg kell őriznünk emlékezetünkben.