Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A bűvös körhinta

A bűvös körhinta

Eredeti cím: The Magic Roundabout
Formátum: DVD
Vonalkód: 5999075601845
Megjelenés: 2010
Műfaj: családi
Stílus: rajzfilm
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Dave Borthwick, Jean Duval
Szereplők: rajzfilmfigurák
Kiadó: Gamma
Játékidő: 85 perc
Hangok: magyar - Surround (DD)- magyar - 5.1 (DD)- angol - 5.1 (DD)
Feliratok: magyar, angol
Extrák:
Werkfilm (így készült) - - MAGYAR HANGGAL
Interjú - az alkotókkal - MAGYAR HANGGAL
Kisfilm - Premier Londonban
Werkfilm (így készült) - Így készült A Bűvös körhinta
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-20-971-5023.
999 Ft (HUF)
:

Az Elvarázsolt Faluban, jégbe fagyva, romokban hever a Bűvös Körhinta. Ez Zuzmor (<i>Végvári Tamás</i>), a gonosz varázsló műve, aki azon fáradozik, hogy leigázza a Földet, és az örök jég fagyos birodalmává tegye. Zuzmorral egy jóságos, bajszos varázsló, Zizidor (<i>Tahi Tóth László</i>) veszi fel a küzdelmet, akinek lábak helyett rugói vannak. Ám Zizidor is csak addig ugrál, amíg őt is meg nem fagyasztja a jégszívű Zuzmor! Nem marad más hátra, Zizidor barátai kénytelenek csatarendbe állni a Föld megmentéséért. Négy olyan figura, akik akcióhősként kissé valószínűtlenek, de a szívük aranyból van: Brian (<i>Gyabronka József</i>), az epekedő, szerelmes csiga, Dalária (<i>Náray Erika</i>), az operaénekes tehén, Dylan (<i>Galambos Péter</i>), a bódult, filozofikus hajlamú nyúl és Dugó (<i>Görög László</i>), egy, a cukrot módfelett kedvelő kutyus.
<br>
Csak három varázserejű gyémánt megszerzésével tudja ez a bizarr, de rettenthetetlen és elszánt csapat megállítani és visszafordítani a létüket fenyegető jegesedést. Zizidor utolsó erejével még egy kedves kis piros Gőzöst (<i>Lux Ádám</i>) varázsol elő barátai számára, no meg egy titokzatos térképet. Így aztán a vonakodó kalandkeresők boldog otthonukat elhagyva veszélyeket rejtő útra kelnek a fagyos észak felé.
<br>
Elkeseredett versenyfutás kezdődik Zuzmorral, az ő hű alattvalójával, Sam-mel (<i>Csuja Imre</i>), az őrszemmel és az idővel, egy tüzet okádó vulkán forrva bugyogó láváján át, egy csalóka trópusi szentély legmélyéig hatolva, óriási jeges pusztaságokon és hófödte csúcsokon keresztül vergődve.
<br>
Vajon győzedelmeskedhet-e négy hősünk a legyőzhetetlennek tűnő gonosz Zuzmoron? Bátorságra, ravasz fortélyokra és a barátság erejére lesz szükségük ahhoz, hogy túljárjanak az ellenség eszén, hogy újra kisüthessen a Nap, kizöldülhessenek a rétek, és elindulhasson a bűvös körhinta!
<br>
Negyven évvel az eredeti televíziós sorozat után <b>A bűvös körhinta</b> című családi animációs film jellegzetes humorral és kedves bájjal ötvözi az izgalmas fordulatokat, abban a reményben, hogy ez a kedves mese a mai gyermekeket is megbabonázza!